Selskapets første jul

Desember har generelt vært en veldig god måned. Jeg ser en klar økning i omsetningen sammenlignet med resten av året. I have learned part of this year’s Christmas sales and I look forward to further development of the online store.

En del andre ting jeg har jobbet med den siste tiden er videreutvikling av nettbutikken. Jeg er fornøyd med dagens løsning men det er mye jeg ønsker å gjøre annerledes. Jeg skal først og fremst utvikle dagens løsning, men målet er en oversiktlig nettbutikk og økt salg. Dette er noe det jobbes med og i tillegg til det har jeg nå fått et par nye utviklere med på laget som bidrar med innhold i form av video og innhold til sosiale medier.

Samarbeidet med reisebyrået fra Maldivene er fortsatt under utvikling og det jeg venter på nå er juridiske papirer og arbeidstillatelse på Maldivene. Dette er noe jeg gleder meg veldig til samtidig som jeg er spent på hvordan det skal utvikles og markedsføres.

En annen ting som jeg har sett litt på i det siste er å servere sosiale medier for restauranter og andre bedrifter som ønsker økt synlighet. Et veldig spennende, men veldig tidkrevende prosjekt.

Men! Nå er det arbeidsdag igjen før juleferien og jeg har gledet meg lenge! Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

/ K