Företagets första jul

December has generally been a very good month. Jag ser en tydlig ökning av omsättningen jämfört med resten av året. I have learned part of this year’s Christmas sales and I look forward to further development of the online store.

Ett antal andra saker som jag har arbetat med den senaste tiden är vidareutveckling av webbutiken. Jag är nöjd med dagens lösning, men det finns mycket som jag vill göra annorlunda. Jag kommer först och främst att utveckla den nuvarande lösningen, men målet är en tydlig webbutik och ökad försäljning. Detta är något som vi arbetar med, och dessutom har jag nu ett par nya utvecklare i teamet som bidrar med innehåll i form av video och innehåll till sociala medier.

Samarbetet med resebyrån från Maldiverna är fortfarande under utveckling och det jag väntar på nu är juridiska papper och ett arbetstillstånd i Maldiverna. Detta är något som jag verkligen ser fram emot samtidigt som jag är spänd på hur det kommer att utvecklas och marknadsföras.

En annan sak som jag har tittat lite på den senaste tiden är att tjäna sociala medier för restauranger och andra företag som vill öka sin synlighet. Ett mycket spännande men mycket tidskrävande projekt.

Men! Nu är det en arbetsdag igen före julhelgen och jag har sett fram emot det länge! Vi önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/ K