Min forbindelse med naturen

Dette er et blogginnlegg jeg gruer meg til å skrive. Jeg gruer meg fordi jeg vet det er så mange som synes dette er så fjernt eller absurd.

Når jeg er ute i naturen elsker jeg stillheten, jeg elsker naturen rå, slik den skal være uberørt av oss. Jeg elsker at det blir primitivt der jeg er avhengig av bål for å holde varmen, hvor jeg må fiske for å få mat og hvor jeg må jobbe aktivt for å bygge ly for vær og vind. Dette er det jeg kaller en forbindelse sterkere enn noe annet. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er åndelig, jeg tror at det finnes energier og mye mer enn det du og jeg kan se, ta på og føle, og en del av grunnen til at jeg elsker naturen er fordi jeg føler at den tar meg tilbake til tidlige stadier av mennesket snill.

Som du sikkert har forstått av å lese de få linjene, handler dette nettopp om det, energier og «overtroen» som en japansk professor ved navn Dr. Masaru Emoto har klart å bevise vitenskapelig. Dr. Emoto mener at våre tanker er energier og at disse energiene er med på å forme vår virkelighet. Positive tanker fører til gode og negative tanker fører med seg mer negativitet. I 1999 publiserte Dr. Emoto Messages from water der han vitenskapelig beviser at emosjonelle energier og vibrasjoner har en effekt på den fysiske strukturen til vannet. I disse studiene viser Dr. Emoto at vann utsatt for musikk, gode tanker og gode energier senere i frossen tilstand danner vakre iskrystaller mens vann utsatt for negativ energi og negative intensjoner danner deformerte iskrystaller.

Jeg anser meg selv som en veldig åpensinnet person og syntes dette var veldig interessant. Hva om dette er sant? Hva betyr det for meg og livet mitt? Jeg tenker ofte veldig negativt og er ofte bekymret. Vil disse negative energiene føre til mer negativitet i livet mitt og er det faktisk slik at jeg kan gjøre noe med det? I et eksperiment viser Dr. Emoto tre glass med ris. På en av disse krukkene står det løfte, på den andre står det hat og på den siste står det ingenting. Den er nøytral. I dette eksperimentet, som du sikkert forstår, lover krukken god energi, gode tanker og positivitet. Krukken som hat står på har ikke annet enn negativ energi og onde hensikter. Etter 30 dager viser det seg at risen i glasset som er lovet er nesten urørt. Omtrent like fint mens glasset den hater har råtnet og er full av mugg.

Høres spesielt ut? Det trodde jeg også, men som den åpensinnede personen jeg er har jeg nå tre glass langs veggen fylt med ris der det står lover, hat og den siste helt nøytral uten etikett. De neste 30 dagene vil jeg tenke negativt om å hate krukken, fylle kjærlighetskrukken med kjærlighet og gode intensjoner og den siste vil jeg ignorere. Hvis dette er sant, hvis hatkrukken mug, hva gjør mine negative tanker med livet mitt? Jeg vil oppdatere bloggen her regelmessig i løpet av de neste 30 dagene.