Solcellepanel!

Kjære alle sammen!

Da er endelig solcellepanelet fra Reisegrossisten tilbake på lager.

For de av dere som ikke er så kjent med dette produktet, er solcellepanelet i tre enkelt forklart sydd inn i et robust vinylstoff og panelene er sammenleggbare. Solcellepanelet har ikke innebygd batteri så ingenting vil noen gang bli lagret i panelet, men elektrisitet som genereres vil bli sendt direkte til enheten du kobler til. Fra panelet vil energien gå direkte til mobilen hvis det er det du har koblet til. Panelet har to USB-porter og mellom de to er det en liten smartbrikke som kan lese hvor mye strøm enheten trenger. Så hvis du for eksempel har koblet til en iPad og en iPhone, vet panelet at en iPad trenger mer strøm enn hva en iPhone gjør, og den vil da fordele strømmen deretter.

Panel som er av lavere kvalitet har ikke denne funksjonen og fordeler strømmen 50/50 på de to usb-portene. Det som skjer da er at energi vil gå tapt og enhetene lades saktere.

Panelet fra Reisegrossisten gir 21W og 3,5A og det betyr at din telefon, GoPro og kamera vil lade like raskt som i stikkontakten hjemme!

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger, send meg gjerne en e-post eller en melding

Instagram!

Ønsker alle en riktig fin dag!

Keiwan