Retur, bytte og avbestilling av varer

Ifølge Angrerettloven har du full retur/angrerett i to uker fra du mottar varen. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, send varen(e) tilbake til oss. Legg ved utfylt angrerettskjema. Du finner angrerettskjemaet som vedlegg til ordrebekreftelsen eller som nedlasting her.

Når Reisegrossisten  / Reisegrossisten.no har mottatt varen(e), vil du få tilbakebetalt det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Vi refunderer kjøpsbeløpet minus 49,- fra returen. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.

For bytte sender du inn varen på samme måte som ved retur/angrerett. Legg så inn en ny bestilling på ønsket vare. Dersom du ønsker å avbestille en vare, vennligst ta kontakt på telefon 451 83 698 slik at vi raskest mulig kan stoppe utsendelse av varen.

Pakker som ikke hentes ut, belastes med et gebyr. Det tilsvarer de kostnadene det har påført oss å sende ut pakken og motta den i retur.

Hvis kjøpesummen overstiger 100 kr, belastes du med et gebyr på 100 kr.
Hvis kjøpesummen er på under 100 kroner, belastes du med bestillingens verdi.

Pakker som sendes som postpakker til postens utleveringssted, varsles med SMS til mobilen din og blir oppbevart i 14 dager.